Tala om när man mår dåligt

ibland mår man dåligtChristina har perioder då hon hamnar i en svacka och har det väldigt jobbigt. Är man ny som assistent hos Christina så kan man tro att man som assistent har gjort något fel. Att man har begått något misstag, sagt något fel eller gjort någonting fel. Då brukar Christina påpeka de dagarna hon inte mår dåligt att så här kan det bli under perioder och då vill Christina att de ska veta att det har ingenting med assistenterna att göra. Det brukar handla om ungefär 3-4 dagar i månaden som hon behöver att assistenterna är mindre sociala och hålla sig mer i bakgrunden men ändå utföra sina jobb precis som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.