Förbereder assistenten för nya situationer

Studera på universitetet

Studera på universitetet

Svante studerar på universitet och assistenten hjälper då till med det som behövs i skolan. Svante tycker att det fungerar ungefär som vilken situation som helst.

”Jag förbereder assistenten inför alla nya situationer men då handlar det ofta om de generella hjälpbehov som jag har oavsett plats. Det är ju bra att berätta om man vill att de ska hålla sig i bakgrunden eller inte. Personligen så spelar inte det någon stor roll för min del dock. Säkerligen till stor del för att jag trivs så pass bra med den assistent jag har. Ett tips kan väl vara att först och främst tänka igenom hur man önskar att det ska fungera. Det tillsammans med hjälpbehoven kan bli en god grund till att försöka komma fram till en lösning som fungerar både socialt och praktiskt för både assistenten och en själv”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.