Fördelar med ett assistentrum

Assistentrum

Assistentrum

Annika har ett assistansrum åt sina assistenter. Hon tycker det är bekvämt både för henne själv och för assistenterna.

I assistentrummet kan assistenterna vara då det inte finns några fysiska arbetsuppgifter att göra. Annika tycker det är skönt.  ”Jag behöver ju inte någon som tittar på mig när jag läser en bok”, säger hon.

Hon ser också att assistenterna tycker det är skönt, att de föredrar att gå dit när de inte har något att göra. ”De är mer bekväma i rummet och kan vara där utan att känna sig lata. Jag brukar säga det till mina nya assistenter: ’känn dig inte lat, det är tänkt att vara så’”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.