Rutiner

En streckgubbe med en stor penna bockar av saker på en lista.

Rutiner

Magnus har bestämda rutiner på vad som ska utföras varje dag. Detta finns nedskrivet för att assistenterna ska veta vad som ska ske då de jobbar och vad de ska ha gjort då de går av sitt pass. Exempelvis finns det rutiner på hur städningen ska gå till, vad som ska göras och på vilken dag det ska göras. En fördel med att ha det nedskrivet är ”för att det inte ska bli missförstånd och för att assistenten ska veta vad den ska göra så kan de titta i pärmen” berättar han.

Detta inlägg är publicerat under Rutiner och märkt av Anonym. Bokmärk permalänken.

Om Anonym

Personer som delar tips utan att avslöja sina namn. Här har vi samlat alla tips från personer som av olika skäl vill vara anonyma. Vi har ibland gett tipsaren ett fingerat namn. Om förståelsen för tipset kräver en bakgrund (exempelvis tipsarens funktionsnedsättning) anges det i tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.