Assistenter under introduktion arbetar inte med mitt barn

Annika har ett barn, Erik, som är ett och ett halvt år. När hon introducerar nya assistenter (se tipset Tre dagars introduktion) väljer hon att inte ta in Erik i introduktionen utan låter assistenterna helt fokusera på Annika själv.

Annika låter visserligen den nya assistenten träffa Erik men väntar med att låta assistenten arbeta med praktiska saker som rör honom, klä på och av, byta blöjor etc. Annikas man, pappan, tar hand om Erik när assistenten är ny. Annika anser att det är tillräckligt mycket för en ny assistent att lära sig plus att hon vill bespara Erik en ny, kanske osäker, person. Annika väljer att vänta med det till den nya assistenten är färdigintroducerad så Annika är säker på att hon eller han kommer att fortsätta att jobba.

För mer tips angående introduktion; ett introduktionspass i taget, en utmaning med introduktion av de olika assistenterna, tre dagars introduktion, introducerar ny assistent med introduktionsmall, handledning från läkare och sjukgymnaster, anställning av nya assistenter kräver noggrannhet och omsorg, hur Yasmin rekryterar nya assistenter, utförlig beskrivning av varje handgrepp i köket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.