Lena om yrkesrollen

Den frågan är svår. Yrkesrollen är väldigt varierad. Det handlar inte om det man gör för det är ju väldigt beroende på vem du jobbar för. Det handlar om att underkasta sig den man jobbar åt. Men om personen har en utvecklingsstörning måste man vara med och styra mentalt, för att få deras dag att fungera. Men du ska ju fortfarande inte vara där som dig själv utan som deras assistent och utgå ifrån vad du tror att dom vill göra. Du måste ju underkasta sig den personens vilja även om hon eller han inte kommunicerar. Du måste försöka förstå vad de önskar med sitt liv. Man kan inte tänka ”vad skulle jag göra om jag vore du?” Det är inte alltid vad den personen skulle vilja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.