Reser med en och samma assistent varje gång

ResaConny reser mycket och också till platser som är mycket otillgängliga, se Resa äventyrligt hellre än bekvämt och Finna på råd på resan.

När han reser gör han det alltid med en speciell assistent som arbetat länge med Conny och som han alltid känner att han kan lita på. ”Vi funkar skitbra ihop just på resor och jag känner att jag helst inte vill resa utan honom. Och skulle det vara så att jag vill resa och han är upptagen då så skjuter jag lite på min resa så att det funkar.”

Den viktigaste egenskapen som den assistenten är att han är självgående. ”Så att jag slipper styra i allting, att man hjälps åt. Vi är väl liksom ett team kan man väl säga. Så skulle jag beskriva det.”

Tipset postades i Resor av Conny. Bokmärk permalänken.

Om Conny

Conny har 26.5 timmar assistans per dag. Han kan röra axlar och nacke men är förlamad i både armar och ben sedan – 94. Conny har en anordnare för sin assistans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.