Ording och reda?

Oordning på skrivbordet

Oordning på skrivbordet

Har du ordning och reda för att veta var saker är?

”Nej, jag gillar oordning jag gillar lite kaos runt omkring mig då hittar jag saker och ting bättre. Christina blir irriterad om hennes assistenter flyttar runt på diverse olika saker vare sig det är i hemmet eller på jobbet utan hennes kännedom. Är det nödvändig att en viss sak måste flyttas så vill Christina att assistenterna meddelar henne direkt efteråt så hon kan hitta saken utan att behöva vända ner på hem och kontor när nästa assistent börjar sitt pass.

Tipset postades i Arbetsledning av Anonym. Bokmärk permalänken.

Om Anonym

Personer som delar tips utan att avslöja sina namn. Här har vi samlat alla tips från personer som av olika skäl vill vara anonyma. Vi har ibland gett tipsaren ett fingerat namn. Om förståelsen för tipset kräver en bakgrund (exempelvis tipsarens funktionsnedsättning) anges det i tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.