Påtala fel på ett positivt sätt

en god arbetsrelation

en god arbetsrelation

Christina informerar alla assistenter, då det är något hon tycker ska vara på ett annat sätt, för att det inte ska upplevas som personangrepp. Hon tar det som ett problem om hon vet att de kan känna igen sig i frågan. Christina tar inte och pekar finger och säger att det här gjorde du fel eller så, utan hon säger mer att jag vill att ni ska tänka på det här för att jag har märkt att det har gått fel och sådär.

För det mesta så känner personen igen sig och då kommer hen till Christina eller hör av sig efteråt och frågar om det var riktat mot hen. Då brukar Christina vara ärlig och säga ja det var det. Christina vill inte ta upp det framför alla men hon är glad om assistenten förstod att hen hade gjort fel eller vad det nu var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.