Närvara på olika sätt

Nöjd streckgubbe som pekar med en pekpinne på ett blädderblock med en tumme upp.

Närvara på olika sätt

Det finns skillnader mellan hur olika assistenter fungerar när det gäller att närvara. Anna tycker att det fungerar bäst med personer som klarar att närvara fysiskt och praktiskt med fokus på det som hon vill ha assistans med. Hon tycker det blir jobbigt och fel och vill därför inte att hennes assistenter blir sociala och ”allierade” med henne, att de exempelvis kommenterar eller värderar det hon gör. Undantaget är om det direkt berör assistenten, exempelvis som arbetsmiljö. Vill hon veta vad en assistent tycker i en annan situation frågar hon.

Tipset postades i Relationer och förhållningssätt av Anonym. Bokmärk permalänken.

Om Anonym

Personer som delar tips utan att avslöja sina namn. Här har vi samlat alla tips från personer som av olika skäl vill vara anonyma. Vi har ibland gett tipsaren ett fingerat namn. Om förståelsen för tipset kräver en bakgrund (exempelvis tipsarens funktionsnedsättning) anges det i tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.