Vänner som assistenter på resor

ResaOftast när Lasse reser anställer han en kompis tillfälligt.

När Lasse reser gör han det helst med de assistenter som han är ”bäst kompis” med. Oftast tar han någon ”gammal” kompis som han känner privat och som inte brukar jobba som assistent för honom, och anställer just för resan. ”Jag har vissa, tre-fyra, kompisar där jag känner att det funkar. De gör gärna det jobbet”.

Detta inlägg publicerades i Resor och märktes av Anonym. Bokmärk permalänken.

Om Anonym

Personer som delar tips utan att avslöja sina namn. Här har vi samlat alla tips från personer som av olika skäl vill vara anonyma. Vi har ibland gett tipsaren ett fingerat namn. Om förståelsen för tipset kräver en bakgrund (exempelvis tipsarens funktionsnedsättning) anges det i tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.