Tankar innan graviditeten om att ha assistans och barn

Förhållningssätt och barnMycket av Ninnies tankar handlade om anknytning, gränssättning och hur man får barnen att förstå de olika rollerna. Ninnie kontaktade en annan förälder som hon kände lite grann som också har assistans. Hon kom hem till Ninnie och hennes man och berättade hur hon och hennes familj hade löst olika situationer. Ninnies assistenter var även med och lyssnade. Det var skönt att få stöttning och tips av någon i liknande situation, tyckte Ninnie.

Vissa saker var Ninnie helt bestämd på hur hon ville ha det medan annat har hon ändrat inställning till. Innan tänkte hon att hennes barn aldrig skulle få krama assistenterna, även om det var på deras eget initiativ. Men nu känner Ninnie så här: ”att om mitt barn vill ge assistenten en kram så blir det ju jättekonstigt ifall jag skulle säga nej. Det är ju en person och de har någon typ av relation. Så där blev det verkligen tvärtom. Den bild jag hade så skulle det varit katastrof för mig, men så blev det inte”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.