Hur vet du vilka personer som fungerar?

smekmånad på bilFrån början tror jag att alla personer är goda och att det ska fungera, säger Stefan. ”Jag tycker det är först efter 3-6 månader som man vet vem man anställt. Jag tror man har en ömsesidig smekmånad, själv visar man sig från sin bästa sida och inte alla avigheter som man har. Den som jobbar gör likadant”.
Stefan upplever att efter tre månader vågar vi visa vårt verkliga jag. ”Det är som att börja på ny arbetsplats för varje ny assistent, eftersom man jobbar så nära varandra. Man drar sig för att ställa samma krav som på en erfaren men man är nyfiken på vem den här personen är, vem har jag anställt?” avslutar Stefan.

Tipset postades i Rekrytering av Stefan. Bokmärk permalänken.

Om Stefan

Stefan har ingen känsel nedanför armhålorna. Ingen rörelseförmåga i benen eller bålen och knappt någon i armarna. Cirka 8 timmar assistans per dag. Assistansen har han haft från 1998. Stefan är anordnare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.