Intervjumall

Vegan skrivet med grönsakerStefan har en intervjumall, till exempel vill han veta om assistenten har någon speciell religion. Stefan har inget emot religioner men bara det inte blir svårt för assistenten att göra vissa saker. Eller om assistenten är vegan och vägrar laga kött. Det är många praktiska saker man måste kolla av, konstaterar Stefan.

Tipset postades i Rekrytering av Stefan. Bokmärk permalänken.

Om Stefan

Stefan har ingen känsel nedanför armhålorna. Ingen rörelseförmåga i benen eller bålen och knappt någon i armarna. Cirka 8 timmar assistans per dag. Assistansen har han haft från 1998. Stefan är anordnare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.