Praktiska saker att tänka på under arbetspasset som assistent

För Johanna är det viktigt med vissa praktiska detaljer.

Det här får assistenten reda på i skriven text redan när hon/han börjar arbeta.

Ta alltid med dig assistentmobilen när vi lämnar lägenheten. Du får aldrig ha på din telefon. Sköter du det snyggt är det okej att ha din på ljudlöst under arbetspassen men inte med vibration. Ibland kommer det sms med information gällande abonnemanget eller att pengarna är slut eller dyl. Öppna det och välj Vidarebefordra och skicka det till mig. Du måste se till att du får en bra arbetsställning. Ex höj eller sänk sängen då jag byter lakan eller viker kläder. Du ansvarar för att assistentmobilen är laddad och med dig under arbetspasset ifall jag behöver kommunicera något med telefonen. Sätt mobilen på laddning under natten så hålls den laddad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.