Intervju med en arbetssökande personlig assistent

I den här filmen kan du se att Louise frågar den arbetssökande assistenten om intressen, om pendling till jobbet fungerar och om tidigare erfarenheter. Hon berättar att det är viktigt att komma bra överens. Louise förklarar också vilka arbetsuppgifter som kan vara aktuella.

Filmen är 2 minuter och 15 sekunder lång.

Detta inlägg är publicerat under Arbetsledning och märkt , av Louise. Bokmärk permalänken.

Om Louise

Louise är arbetsgivare för sina assistenter (sedan 2010). Hon har cirka 16 timmar assistans per/dag. På helgerna brukar Louise flytta ut till sina föräldrar på landet men i veckorna bor hon i en egen lägenhet. Louise är född med benskörhet och har haft assistans sedan 2006.

2 svar på ”Intervju med en arbetssökande personlig assistent

  1. Jag skulle fråga om jag har intervju och arbetsgivare ställer en fråga som varför jag har ansökt till det yrke som personlig assistent. Vad är bästa svar.

    • Det finns inget generellt och rätt svar på den frågan. Det bästa är nog att du själv funderar på varför du sökt till det yrket och svarar ärligt på de frågor som den potentiella arbetsgivaren ställer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.