Assistans på mitt sätt

Filmen visar att Jonas vill ha saker på sitt sätt, även om det skulle gå fortare för assistenterna att göra en uppgift på deras sätt. Det är viktigare att uppgiften utförs så som han själv hade gjort om han kunnat. Att själv kunna bestämma över sig själv och sitt liv ger en ökad livskvalitet.

Tipset postades i Arbetsledning av Jonas. Bokmärk permalänken.

Om Jonas

Jonas bor i en lägenhet och har 46 timmar assistans/vecka. Han är arbetsgivare sedan 2009, då han fick assistans. Jonas har en neurologisk funktionsnedsättning som påverkar balans, motorik och koordination. Han använder rullstol. Jonas jobbar som tillgänglighetskonsult.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.