Olika assistenter för olika tillfällen

starka assistenter på resaEtt annat tillfälle då Andreas väljer sina assistenter beroende av deras egenskaper (jämför med Olika kompetenser för olika sysslor) är när han reser. Då vill han ha assistenter som är fysiskt starka.

När Anders reser väljer han ut de mest lämpliga för uppgiften: ”Om jag ska resa någonstans så ser jag alltid till att jag har med mig någon som har mycket muskler. Man har ju inte alla grejer som man har hemma. Om jag ska flytta från en tältsäng till en stol till exempel behövs det mer muskelstyrka helt enkelt.”

Det innebär att det blir ändringar i schemat för assistenterna så det gäller för Andreas att vara ute i god tid.

När Andreas ska på en social tillställning väljer han assistent utifrån den han tycker har passande sociala egenskaper för uppgiften. Exempelvis om han ska på bröllop. ”Då kan jag ju absolut inte ha med mig en politisk debattör som bara sitter och pratar politik hela tiden. Då måste jag ha någon som tycker om att softa lite och som tycker att det är kul med bröllop helt enkelt.”

Även i det här fallet innebär det schemaändringar för assistenterna så det gäller att prata med assistenterna i god tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.