Behålla sin integritet

Magnus tycker det är klurigt att få utrymme till något privatliv eftersom han har assistans dygnet runt. Hans assistenter får sitta i vardagsrummet och titta på TV men om Magnus vill vara ifred säger han detta till assistenterna som då får gå undan och vara på assistentrummet. Det varierar från dag till dag hur mycket det är. Magnus har inga problem med att säga detta till assistenterna och han upplever inte heller att det är något konstigt från deras sida.

Detta inlägg är publicerat under Relationer och förhållningssätt och märkt av Anonym. Bokmärk permalänken.

Om Anonym

Personer som delar tips utan att avslöja sina namn. Här har vi samlat alla tips från personer som av olika skäl vill vara anonyma. Vi har ibland gett tipsaren ett fingerat namn. Om förståelsen för tipset kräver en bakgrund (exempelvis tipsarens funktionsnedsättning) anges det i tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.