Konflikthantering

En kvinna ger en annan kvinna ett papper.

Samtal

Då brukar Christina ta det ganska omgående. Förr i tiden var det inte så. Då kunde det gå flera veckor och till och med flera månader innan hon tog tag i problematiken som hade uppstått mellan henne och hennes assistenter eller i assistansgruppen, hon gruvade sig och mådde dåligt av det. Hon fick en slags aggressions känsla mot assistenten som hade gjort något fel eller sagt något fel men sedan lärde hon sig att ta tag i problemet omgående för att Christina själv ska må bra och slippa inre stress och aggression mot den assistenten som Christina eventuellt hade problem med.

Christina insåg att det här inte var det bästa sättet. Det tog alldeles för mycket energi. Så hon lärde sig att ta tag i problemen ganska omgående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.