Schema över storhelger

schema vid storhelger

schema vid storhelger

Lotta har assistans dygnet runt plus jour på natten. Lottas man är en av fem fasta assistenter. De ändrar i schemat så att på julaftonsnatten och nyårsnatten arbetar Lottas man. Detta för att de då får vara själva på kvällen och natten. En extern assistent jobbar på förmiddagen dessa dagar. Resten av dagarna kör dom på som grundschemat är sagt.

Detta inlägg är publicerat under Administration och märkt av Lotta. Bokmärk permalänken.

Om Lotta

Har 149 timmar assistans i veckan. Kund hos anordnare. Bor i hus tillsammans med sin man. Gradvis ökande muskelsjukdom. Märker försämring. Svag, orkar till exempel inte lyfta ett fullt glas med dryck. Kan inte röra sig något vidare. Använder permobil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.