Anhöriga som jobbar

Anhöriga som assistenter

Anhöriga som assistenter

Det är jätteskönt att ha anhöriga som jobbar men det är skönt att inte ha det hela tiden, tycker Louise. ”Jag är ledig på ett annat sätt när anhöriga jobbar, jag är en del av familjen kan man säga”. Louise behöver då inte tänka på att instruera eller förklara utan kan bara vara.

Hur gör du när de tycker en massa?
Det är lättare att säga ifrån till anhöriga tycker Louise, när hon blir arg säger hon: ”Nu jobbar du så du gör som jag säger”. Louise har valt att endast ha anhöriga när hon är på resor, när hon är hemma hos föräldrarna och liknande. Hemma i sin lägenhet har hon utomstående assistenter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.