På sitt sätt

Asfalterad väg till soluppgångenVeronica har en assistent som har jobbat med henne i 10 år. Hon har introduktion med de nya assistenterna. Hon går igenom det viktigaste. Som hur man ska vara och lite runt rullstolen och så. Sedan brukar Veronica bara köra på. Hon tycker att man får förklara efter hand, för Veronica fungerar det bra.

Det kan också bero på att Veronica kan förklara varje moment själv. Det är ju skillnad om man kanske inte har den förmågan eller att man inte vill, och det förstår jag absolut, säger Veronica. ”Men jag tycker det är bäst att förklara själv för då vet jag att det blir på mitt sätt och för mig är det väldigt centralt i min assistans, att jag vill ha det på mitt sätt. Att alla gör på mitt sätt oavsett om vi pratar matlagning, kläder eller hur min garderob ska vara eller vad som helst, så vill jag att det ska vara på mitt sätt” förklarar Veronica.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.