Att resa i rullstol

Resa i rullstolMan får nästan ha gjort klart allting och bestämt allt i förväg för de som jobbar på flygplatsen, de är så stressade. De ska inte behöva ta massa beslut om de inte behöver, förklarar Erik.

Säg till när du checkar in exakt hur du ska ha det. Se till att assistenterna är klara när det är dags att gå in så att ingen behöver stå där ”ojojoj vad händer nu, vad ska vi göra?”, utan att alla är klara för att gå på. Då ska assistenterna stå där och vara redo att hjälpa dig in. En assistent fäller ihop rullstolen och går ner med den till specialbagageinlämningen.

Och för guds skull, se till att få en ”tagg” på rullstolen! Det är mitt bästa tips när man reser, säger Erik. ”Tagga” rullstolen som ett bagage för det är inte kul om man inte har ”tagg” när den kommer bort. Då kan den vara i Kuala Lumpur om man har otur och då går det inte att hitta den. Så ”tagga” rullstolen. Erik erkänner att han glömmer det ibland, eller ganska ofta. ”Tagga” stolen! Då går det att hitta den även om den kommer bort.

Tipset postades i Resor av Anonym. Bokmärk permalänken.

Om Anonym

Personer som delar tips utan att avslöja sina namn. Här har vi samlat alla tips från personer som av olika skäl vill vara anonyma. Vi har ibland gett tipsaren ett fingerat namn. Om förståelsen för tipset kräver en bakgrund (exempelvis tipsarens funktionsnedsättning) anges det i tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.