Handledning från läkare och sjukgymnaster

Pernilla har låtit hennes assistenter få mycket introduktion och handledning från hennes läkare och sjukgymnaster. ”Det är guld värt för mig”, säger hon.

Pernilla har en sällsynt muskelsjukdom som inneburit en kontinuerlig kontakt med sjukvården, framförallt neurolog och ortoped. Pernilla är mycket nöjd med handledningen som sjukhuspersonalen har gett assistenterna: ”de har väglett dem och visat vad som är bra för mig”, säger hon.

I övrigt så har hennes assistenter gått en grundläggande assistansutbildning genom hennes kooperativ.

För mer tips angående introduktion; ett introduktionspass i taget, en utmaning med introduktion av de olika assistenterna, assistenter under introduktion arbetar inte med mitt barn, tre dagars introduktion, introducerar ny assistent med introduktionsmall, anställning av nya assistenter kräver noggrannhet och omsorg, hur Yasmin rekryterar nya assistenter, utförlig beskrivning av varje handgrepp i köket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.