Almanacka som underlättar organisering och planering

AlmanackaAlmanacka som underlättar organisering och planering för personlig assistans. Almanackan används för veckoplanering. Den är tillgänglig för Tilde och alla assistenter. Eftersom Tilde har så mycket assistans så kan det lätt bli tröttsamt att upprepa information till alla personliga assistenterna som behöver informationen. Till exempel är hon ofta iväg på olika träffar och möten. Genom åren har hon lärt sig hitta strategier för att hinna fram till olika möten i tid. Dessutom så behöver hon inte upprepa samma information för alla berörda. Hon skriver upp den tid hon ska åka iväg på mötet. Till dess ska allt vara förberett med utrustning, assistenternas packning, mat, assistenttelefonen och pärm med bemanning med mera.
Tipset är en vidareutveckling från spinalistips.se

Tipset postades i Kommunikation av Anonym. Bokmärk permalänken.

Om Anonym

Personer som delar tips utan att avslöja sina namn. Här har vi samlat alla tips från personer som av olika skäl vill vara anonyma. Vi har ibland gett tipsaren ett fingerat namn. Om förståelsen för tipset kräver en bakgrund (exempelvis tipsarens funktionsnedsättning) anges det i tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.