Hur en proffsig assistent ska vara Del 1

Johanna har skrivit rutinbeskrivningar som hon har i en pärm. Hur en proffsig assistent ska vara är en av rubrikerna. Här kommer det första stycket.

Jag säger att jag gör saker. Jag tvättar, jag städar, jag lagar mat etc. Jag är en person. Jag har alltid någon med mig, du kanske arbetar en dag i veckan men det är alltid någon annan här med mig. Jag vill inte komma på andra plats i mitt liv och när jag träffar kompisar träffar dem mig och inte mig och en assistent. Jag vill också att du ska säga ”vill du” istället för ”ska jag”. Ex ”vill du ha tomaten skuren?” istället för ”ska jag skära tomaten?”. ”Vill du lägga in tröjan?” istället för ”ska jag lägga in tröjan?”. Var beredd på att ändra vanor. Jag kan ändra mig efter en tid hur något ska göras. Det är mina vanor som gäller. Saker görs på mitt sätt även om du tycker ditt sätt är bättre, enklare eller effektivare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.