Manuellt ryggstöd

Ställbart SängryggstödLotta kan inte ligga ”platt” i sängen utan måste komma upp lite och ”halvsitta”. Särskilt viktigt är det om hon till exempel behöver hosta. Hemma har hon förstås höj- och sänkbart ryggstöd i sängen men problem kan uppstå när hon är på resande fot. Därför har hon har ett mobilt ”manuellt ryggstöd”, som det heter, som man höjer och sänker med handkontroll.

Ryggstödet Lotta har på resor heter ”Manuellt ryggstöd till säng” och finns i Säker seniors webbutik med artikelnummer: 09250.

Ryggstödet i bilden heter ”Ställbart Sängryggstöd” och finns hos Hjälpmedelsteknik

Tipset postades i Resor, Smarta lösningar av Lotta. Bokmärk permalänken.

Om Lotta

Har 149 timmar assistans i veckan. Kund hos anordnare. Bor i hus tillsammans med sin man. Gradvis ökande muskelsjukdom. Märker försämring. Svag, orkar till exempel inte lyfta ett fullt glas med dryck. Kan inte röra sig något vidare. Använder permobil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.