Transportabel, manuell lyft

Transportabel, manuell lyftFör att kunna förflytta sig från rullstol till säng använder Jessica en lyft. Vid resor brukar hon använda en manuell lyft. Den här lyften är köpt från USA år 2000. Det som är bra med lyften är dels att den inte behöver ström men också att det kan lyfta högt. Det går också att packa ihop lyften så att den blir transportabel.
Jessica fick fondmedel, cirka 6- 7 000 för att köpa den här lyften.

Inköpsställe
Hoyer Advance Hydraulic Patient Liftsouthwestmedical.com

Redaktörens kommentar
De flesta portabla lyftarna är automatiska. Det är inte så praktiskt vid resor eftersom att det inte alltid finns möjlighet att ladda och det kan bli problem med att de laddas ur, eller blir glappa. Majoriteten av lyftarna har heller inte möjlighet att lyfta så högt, vilket är bra för att assistenterna ska få en bra arbetshöjd även vid resor. Den här lyften behöver inga verktyg för att plockas ihop. Därför är den här lyften att föredra.

3 svar på ”Transportabel, manuell lyft

  1. jag har en man på 86år o bor hemma han är nu så trött så han orkar inte förflytta sig från säng till fåtölj han väger 86 kilo.Jag tyckte JESSICAS lyft verkade bra,undrar var man kan beställa den från o vad är priset för den segel behövs ju ochså m v h Karin henrikssonkarin@outlook.com

    • Hej! Just den köpte hon från USA men nu har hon en från Etac, svarar hon. Hon tipsar också om att hjälpmedelscentralen kan låna/hyra ut. Med vänlig hälsning, Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.