Förhöjningsklossar till säng

För höjning av sängar i flera olika höjdpositioner

Förhöjningsklossar till säng
Jessica tycker om att resa. Ofta kan det vara svårt med den låga sänghöjden på hotell. För att assistenterna ska kunna arbeta på lagom höjd behöver sängen förhöjningsklossar. Hon köpte förhöjningsklossarna för cirka 1, 5 år sedan. De är bra eftersom de fungerar till sängar både med ben, socklar och medar. Beroende på hur hög du vill ha sängen så kan du byta sida på klossen. Vilken sida av klossen som ska vändas uppåt respektive nedåt beror dels på om sängen har ben eller medar och dels på hur mycket man vill höja sängen. Jessica brukar lägga tre krossar på varandra.

Inköpsställe: handicare.se

Redaktören kommentar

För höjning av sängar och fåtöljer i flera olika höjdpositioner. Maxgränsen för höjd säng är 80 mm. Förhöjningskloss till sängFörhöjningsklossFör att hitta ytterligare alternativ på förhöjningsklossar söker man på Google med bra resultat.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.