Ståträning

Jonas berättar i den här filmen om hur han vill ha det när han ståtränar. Då är det särskilt viktigt att assistenten inte hjälper till mer än nödvändigt. Han står då och håller i sig i rullstolen och om hans ben inte orkar längre kan de vika sig. Där är det lätt att assistenten vill gå in och hjälpa till men även om det ser vanskligt ut så vill han resa sig själv om han faller.

Tipset postades i Arbetsledning av Jonas. Bokmärk permalänken.

Om Jonas

Jonas bor i en lägenhet och har 46 timmar assistans/vecka. Han är arbetsgivare sedan 2009, då han fick assistans. Jonas har en neurologisk funktionsnedsättning som påverkar balans, motorik och koordination. Han använder rullstol. Jonas jobbar som tillgänglighetskonsult.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.