Relation till assistent

Jonas tror att det är jätteviktigt att hålla en distans och inte vara för mycket kompis med sina assistenter. Dels för att man faktiskt är chef men också för att kunna ta upp saker när det blir problem. Han menar att om man är bra vänner så är det svårare att delge kritik.

Tipset postades i Kommunikation av Jonas. Bokmärk permalänken.

Om Jonas

Jonas bor i en lägenhet och har 46 timmar assistans/vecka. Han är arbetsgivare sedan 2009, då han fick assistans. Jonas har en neurologisk funktionsnedsättning som påverkar balans, motorik och koordination. Han använder rullstol. Jonas jobbar som tillgänglighetskonsult.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.