Assistansen en förutsättning för att förverkliga drömmar

Filmen visar att Jonas ser assistansen som en förutsättning för att kunna förverkliga sina drömmar. Han har samma drömmar som innan han blev sjuk, skillnaden är att han måste ta till andra tillvägagångssätt än innan.

Tipset postades i Arbetsledning av Jonas. Bokmärk permalänken.

Om Jonas

Jonas bor i en lägenhet och har 46 timmar assistans/vecka. Han är arbetsgivare sedan 2009, då han fick assistans. Jonas har en neurologisk funktionsnedsättning som påverkar balans, motorik och koordination. Han använder rullstol. Jonas jobbar som tillgänglighetskonsult.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.