Att ge feedback

I den här filmen kan du se när Jonas berättar om att han förbereder sig för ett samtal med sin assistent.  Även när han vill framföra kritik förbereder han sig innan med vad han ska säga och hur han ska säga det. Jonas fokuserar på att lägga fram lösningar på hur saker kan bli bättre och ger konstruktiv kritik, han är noga med att inte trycka ner personen.

Tipset postades i Kommunikation av Jonas. Bokmärk permalänken.

Om Jonas

Jonas bor i en lägenhet och har 46 timmar assistans/vecka. Han är arbetsgivare sedan 2009, då han fick assistans. Jonas har en neurologisk funktionsnedsättning som påverkar balans, motorik och koordination. Han använder rullstol. Jonas jobbar som tillgänglighetskonsult.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.