Ståstol

Ståstol men fotstödEn mycket användbar stol i olika assistans situationer.

Nu för tiden använder Hanna stolen för att kunna se när hon, med assistenten, lagar mat. ”Utan ståstolen känns det som att jag hänger med näsan över maten.

Med ståstolen kan jag se på ett annat sätt det som händer i matlagningen, det känns mer som att jag står. Då är känslan mer som att jag själv lagar mat istället för att assistenten gör det. Jag kan se exakt hur mycket kryddor det blir över fisken. Att mängden mjölk blir lagom för att kunna göra potatismos.”

Ståstolen är också bra för att inte bli benskör.

Historik

Ståstolen har Hanna använt sedan cirka 2010. Hon fick den från Hjälpmedelscentrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.