Arbetsledarens arbetsgivarkavaj

Cecilia För att kunna leva det liv som jag vill leva med assistans krävs det att jag är arbetsledare för mina assistenter. Skillnaden blir att jag kan styra över min egen vardag. Att jag kan bestämma över allt det som jag tycker är viktigt att kunna bestämma över. Till exempel att mina saker hamnar där jag vill att de ska hamna, hur jag vill att mina assistenter ska bemöta andra människor i min omgivning med mera.

CeciliaIbland kan det vara svårt att vara arbetsledare. Då tänker jag mig att jag sätter mig in i en annan roll. För att det ska bli lite enklare kan jag i tanken sätta på mig min ”arbetsgivarkavaj”. Det kan underlätta att ta upp svåra ämnen till exempel frånvaro, sen ankomst och annat.

Grundtanken, att jag behöver sätta mig in i en annan roll som arbetsgivare har jag haft länge. Med detta tankesätt med ” arbetsgivarkavajen” är rätt så nytt och har hjälpt mig i min vardag, det har blivit lättare att vara arbetsledare.

Vems idé:

Egen med inspiration från Nina Muhonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.