Ringa på assistenter med interntelefonen

gigaset trådlös telefonInterntelefonen betyder mycket för min integritet, med hjälp av den kan jag vara själv emellanåt. Jag har den (telefonen) alltid bredvid mig i stolen för att kunna nå den enkelt.
När jag vill mina assistenter något, så trycker jag på INT knappen (som är interntelefonen) och så trycker jag på knapp 1. Då ringer det inne i assistentrummet på basstationen och mina assistenter vet att jag vill någonting.

Jag har använt mig av interntelefonen sedan 2002. Det var min man som fick detta att fungera. Från början använde jag bara en basstation. Sedan kom jag på att det kunde vara bra att kunna använda interntelefonen till olika rum.

I år köpte vi tre basstationer för att kunna placera dem i olika rum. (Det är i basstationen som det ringer). Förutom i assistentrummet står en i min mans musikstudio och en bredvid köket. Då kan jag ringa på min man om han sitter och skapar musik eller på mina assistenter om de står och stryker.

Inköpsställe

Interntelefonerna köptes på Elgiganten, de kostade cirka 199 kr/styck.

För mer information se: www.gigaset.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.