Elektronisk tvålpump

Elektronisk tvälpump ca 300:- drivs med batteriHygienisk, smart och praktisk. För att inte sprida bakterier vidare använder assistenter en automatiskt tvålpump. På andra sidan handfatet finns en till automatiskt pump till handspriten.
Automatisk tvålpump med inställningsbar tvålmängd och nivåfönster. Drivs av 4 st. AAA-batterier. Volym: 400 ml.

Inköpsställe

Jula
Pris: ca 300:-

Tipset postades i Arbetsmiljö, Smarta lösningar av Robert W. Bokmärk permalänken.

Om Robert W

Robert bor i en enplansvilla. Han har en anordnare som sköter hans assistans. Han har 28 timmar assistans per dygn. Sedan något år tillbaka är Robert förtidspensionär, tycker om att åka på motorarrangemang, både bil och motorcykelarrangemang och så lite annat smått och gott. Han skadade sig 2010.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.