Väderstation (trådlös)

Trådlös väderstation
Hur en viss temperatur känns behöver inte alls överensstämma för två personer. Då kan denna väderstation fungerar bra för att kunna få veta vilket väder det är ute.
Här får du detaljerad information angående grader, vindstyrka och hur mycket regn det har kommit. Då behöver inte Robert förlita sig på någon annans uppfattning om det är kallt eller varmt, blåsigt eller inte ute. Robert kan själv se om det är så pass varmt att han kan vara ute  i t-shirt eller om han ska välja en jacka.

Väderstationen finns hos clas ohlson för ca 1000:-

Det finns flera tusen väderappar till telefoner :

 

Tipset postades i Smarta lösningar av Robert W. Bokmärk permalänken.

Om Robert W

Robert bor i en enplansvilla. Han har en anordnare som sköter hans assistans. Han har 28 timmar assistans per dygn. Sedan något år tillbaka är Robert förtidspensionär, tycker om att åka på motorarrangemang, både bil och motorcykelarrangemang och så lite annat smått och gott. Han skadade sig 2010.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.