Portabel, vikbar ramp

ramp-i-hallenMin portabla vikbara ramp har jag liggande i bakluckan i min bil. Jag har även långa, vanliga ramper men det är så opraktiska att släpa runt på.

Till exempel kommer jag lätt in på en kvarterskrog där det är ett trappsteg. Där brukar jag och en av mina kompisar träffas.

Den här rampen är bra att använda till mindre hinder, trottoarkanter och ingångar där det är några trappsteg.Handtag till ramp I Sverige går det allt som oftast bra att hitta ett ställe på trottoaren där man kan åka ner eller upp. Utomlands kan det däremot vara svårare. Ofta är det trottoarkanterna väldigt mycket högre och då kan det vara bra att ha med sig en portabel ramp.Ramp i utfällt läge

Den här rampen är köpt i Västerås på företaget Rampus.Lämplig plats för ramp på elstol

För mer information se www.rampus.se , Pocketramp 600

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.