Instruera och lära ut

Instruera

Instruera

”När man gjort 1:an, tar man 2:an osv. Det är en lista jag har i huvudet”, förklarar Veronica. Det är samma sak när hon exempelvis ska ha på sig jackan, det instruerar hon steg för steg. I början är det väldigt mycket att instruera, samtidigt så tjänar Veronica på det i längden.

Sedan lär sig folk hur hon fungerar och då lär Veronica också folk hur de ska göra. ”Vilket brukar sitta ganska snabbt faktiskt” berättar hon. Just när det gäller toabesök och kläder så tar det nog 3-4 pass, sedan brukar det börja lossna lite. ”Man är ju olika, en del behöver längre tid på sig och det får man ta” avslutar hon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.