Mycket handlar om relation

RelationsbyggandeVeronica menar att man visserligen lär sig av sina misstag men att vissa saker ändå inte går att ta med sig från ena assistenten till den andra, att varje relation är unik, och att mycket handlar om att kunna anpassa sig till den nya relationen.

Veronica säger att ha personlig assistans är en ständigt pågående läroprocess. Att man lär sig av sina misstag och att man hela tiden utvecklas. Men Veronica har inte, som hon säger, ”haft lyckan och ha samma stab i flera år”, assistenter har slutat och nya har kommit. Och hon menar att det inte alltid är lätt att ta med sig erfarenheterna från ena relationen till nästa. ”Jag kan ha vissa rutiner och ett visst sätt att vara mot en person men med nästa assistent får man starta om på nytt. Då kanske det inte fungerar på samma sätt”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.