Bestämmer kring sin assistans

Nöjd streckgubbe som pekar med en pekpinne på ett blädderblock med en tumme upp.

Självbestämmande

Magnus säger: ”Jag har väldigt mycket att bestämma kring själv. Jag bestämmer vilka assistenter som ska anställas, hur dom ska jobba, hur schemat ska se ut. Den administrativa biten sköter assistansbolaget. Jag har själv utsett arbetsledaren som är en av mina assistenter”.

Magnus är involverad i schemaläggning tillsammans med arbetsledaren. Arbetsledaren uttrycker Magnus är ”en assistent som jag tycker bra om och som jag litar på och vet att det funkar då den assistenten jobbar. De kriterierna använder jag mig av. Som det känns bäst med. Som sköter sig bäst helt enkelt.”

Detta inlägg är publicerat under Arbetsledning och märkt av Anonym. Bokmärk permalänken.

Om Anonym

Personer som delar tips utan att avslöja sina namn. Här har vi samlat alla tips från personer som av olika skäl vill vara anonyma. Vi har ibland gett tipsaren ett fingerat namn. Om förståelsen för tipset kräver en bakgrund (exempelvis tipsarens funktionsnedsättning) anges det i tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.