Samspel med omgivningen

En kvinna ger en annan kvinna ett papper.

genomgång av arbetsbeskrivning

Ninnie berättar att hennes assistenter är vana vid att de ibland kan uppfattas som otrevliga och avvisande gentemot omgivningen. Det är en del av deras jobb och assistenterna har inget problem med det när Ninnie tar upp det med dem.

Ninnie pratar om detta redan på introduktionen för en ny assistent och förklara hur hon vill ha det och att det kan skilja sig lite beroende på hur situationen och omgivningen ser ut. Ninnie förklarar ”Är det en stökig miljö då hörs inte jag, då måste man ta initiativ, kanske att prata eller vara med och hjälpa mig göra en beställning eller så”. Detta pratar jag tidigt om med en ny assistent och vi går igenom arbetsbeskrivningen tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.