Vad är det för slags assistent du söker?

Streckgubbe frågar streckflicka. Mannen har ett stort frågetecken över huvudet och kvinnan ett utropstecken.

Vem passar?

Någon som inte har ett behov av att känna mig, förklarar Stefan. Han behöver inte någon form av vän, bara någon som kan göra praktiska saker.

Jag har gått igenom allt, berättar Stefan. Han har haft kompisar som jobbat. Vet man att de inte gillar att göra en sak så hoppar man över det. Eller att de blir för ”modiga” och säger ifrån saker som jag vill bara för att de vill göra något annat.

Han vill heller inte ha så mycket gemensamt med assistenten, vi ska ju bara jobba ihop, säger Stefan. Han har ganska distanserat förhållanden men sina assistenter.

Stefan ringer alltid på referenser. Han vill veta vad personen har för brister. Stefan brukar fråga assistenten på intervjun vad som är den sämsta sidan hos dig själv, han frågar även referenspersonen. Det kommer alltid något. En sak man vet säkert med människor är att man inte alltid kan vara vänner. Man kommer alltid hamna i konflikt. Det gör man även med sin familj.

 

 

Tipset postades i Rekrytering av Stefan. Bokmärk permalänken.

Om Stefan

Stefan har ingen känsel nedanför armhålorna. Ingen rörelseförmåga i benen eller bålen och knappt någon i armarna. Cirka 8 timmar assistans per dag. Assistansen har han haft från 1998. Stefan är anordnare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.