Medarbetarsamtal

Medarbetarsamtal

Medarbetarsamtal

Under medarbetarsamtalet brukar Veronica ta upp saker som gäller bara den personen, som inte är generella. De brukar ofta ha ett möte med alla innan, så att assistenter får skärpa sig med sopsorteringen eller vad det nu kan vara för något. Eller om det är något nytt som gäller.

Sedan har Veronica ett papper med fem påståenden där assistenten har fått gradera sig från ett till fem beroende på hur bra man tycker att man är.

Veronica gör sedan samma sak för varje assistent. Och så pratar man utifrån de pappren. Om assistenten t.ex. har satt en tvåa och Veronica har satt en trea, då kan vi diskutera varför assistenten har satt en tvåa och hon har satt en trea. Veronica tycker det kan vara ett bra sätt för assistenten att se att här behöver jag förbättra mig. Samtidigt är det viktigt att få personen att inse att på det här området behöver jag faktiskt inse att jag är bra.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.