Vad måste en assistent kunna?

Att hålla tider Stefan håller sig ganska strikt med en intervju. Då brukar han passa på ställa frågor som är viktiga för honom. Han har funderat ut vad som är viktigast i hans liv. Vad klarar han av att en assistent inte klarar av att göra? Vad är ett måste att assistenten kan göra så han kan klara sig? Några exempel på måsten är att assistenten kan passa tider och är noga med det och att assistenten kan ta muntliga instruktioner.

Tipset postades i Rekrytering av Stefan. Bokmärk permalänken.

Om Stefan

Stefan har ingen känsel nedanför armhålorna. Ingen rörelseförmåga i benen eller bålen och knappt någon i armarna. Cirka 8 timmar assistans per dag. Assistansen har han haft från 1998. Stefan är anordnare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.