Hur lång tid tar dina intervjuer?

arbetssökande i en intervju med sin arbetsgivareCirka 40 min. Veronica brukar säga att när du jobbar som assistent så är du i bakgrunden. Att hon behöver praktisk hjälp, inte hjälp att tänka. Veronica brukar berätta att hon är gift och var hon bor, inte exakt men vilket område. Veronica brukar inte beskriva en vanlig dag, för det finns inte. I stället brukar Veronica säga att hon lever ett ganska normalt liv, som alla andra. Sen brukar folk få fråga. Det brukar inte bli så mycket frågor, det kan vara frågor om anställningsform, bra frågor. Veronica brukar säga att det ingår reseersättning. Sedan så säger Veronica också att hon reser mycket och hur de ställer sig till det. Så går vi igenom schemat. Veronica har varit med om att folk har sagt att schemat inte är något problem. När de ska börja så visar det sig att det är problem, det vill Veronica undvika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.