Att skaffa sig space

En person i rullstol som är vänd bort från kameran En del personer behöver mer integritet och en del behöver inte det på samma sätt. Beror på vad man är för personlighetstyp. Erik är uppvuxen i ett hus där det alltid varit fyra familjemedlemmar och andra människor man knappt kände som har sprungit i huset så han var van att alltid ha mycket folk omkring sig och han besväras inte av det.

En del kanske har andra sätt att leva. Det har mycket med det att göra, att hitta sin egen väg liksom. Just integritetsbiten är svår att ge råd om. Det handlar mycket om kommunikation, man får förklara för sina assistenter att ”det känns jobbigt när du gör det här och det här och det känns jobbigt när jag inte får vara själv här och här”. Man är ju ändå herre över sitt eget liv.

Tipset postades i Relationer och förhållningssätt av Anonym. Bokmärk permalänken.

Om Anonym

Personer som delar tips utan att avslöja sina namn. Här har vi samlat alla tips från personer som av olika skäl vill vara anonyma. Vi har ibland gett tipsaren ett fingerat namn. Om förståelsen för tipset kräver en bakgrund (exempelvis tipsarens funktionsnedsättning) anges det i tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.