Assistenter på jobbet

När Annika är på sitt jobb förväntar hon sig en sorts ”naturlig balans” från assistenterna.

När Annika är på sin arbetsplats vill hon å ena sidan inte att assistenterna ska ta för mycket social plats men å andra sidan ser hon gärna att ”de är med och pratar och att de inte bara sitter knäpp tysta och tittar i golvet, det skulle bara kännas ännu mer onormalt”.

Om det är fika så sitter de med vid bordet. ”Det skulle kännas konstigt om de satt någon annanstans, nästan lite nedvärderande”, säger Annika.

Arbetsuppgifterna för hennes assistenter är mest praktiska, ”att ta ner någon pärm, kopiera ett papper, sätta på och ta av jackan eller hälla upp kaffe på fikarasten. ”Oftast behöver jag inte så mycket hjälp eftersom att jag sitter mycket vid datorn.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.